torsdag den 17. januar 2008

DynamixIHT’s blog - Vox

DynamixIHT’s blog - Vox: "Ridetur d. 20 Januar
Kære alle
Tak for Jeres tilmelding til nytårsturen. Vi glæder os til at se jer allesammen. Vi bliver 9 i alt, hvis ikke der kommer en tilmelding i sidste øjeblik.
Vi mødes kl 10 i Klosterris hegn og rider en rolig tur på ca. 30 km. Jeg vedlægger kort over ruten, som dog bliver ændret lidt. Kortet kan også ses på www.hestoghobby.dk under distanceridning, hvor der på dagen også vil blive vist kort og billeder, så familien kan følge jer (hvis teknikken virker :-) ).
Vejbeskrivelse: Hvis man kommer af Helsingør motorvejen skal man køre af ved afkørslen til Kvistgård og dreje til venstre mod Hornbæk af Hornbækvej. Herefter følges vejen lige ud forbi Tikøb og Bistrup og så kommer man til Klosteris hegn. Der er en indkørsel til en P-plads på venstre hånd (der vil være sat flag ud på dagen, så man kan se hvor man skal dreje ind).
Der vil inden start være mulighed for at ligge dækken til pausen i vores hjælperbil, som møder os ca. halvvejs med sodavand, kage, kaffe/te og gulerødder/vand til hestene. Ruten går af gode brede stier det meste af vejen, men der er også steder med små og på steder meget mudrede stier.
Så er der kun tilbage at håbe på godt vejr :-)

hilsen Henriette

Ingen kommentarer: